iTQi Superior Taste Award

Ename Abdijham bewijst een Constante en Uitstekende Kwaliteit met een Superieure Smaak over de jaren heen...

Ename Abdijham®, de enige échte abdijham van de Sint Salvatorabdij te Ename, werd zopas opnieuw geprezen door het iTQi voor zijn uitstekende en unieke smaak !

Het International Taste & Quality Institute (iTQi) is een onafhankelijke organisatie die zich toelegt op het beoordelen en belonen van voeding en dranken met een superieure smaak.
Elk jaar wordt de jury samengesteld uit vakmensen van de meest prestigieuze Europese culinaire verenigingen en van de ‘Association de la Sommellerie Internationale (ASI)’. 

Een van de 60 top Europese chefs aan het werk tijdens de 2012 zitting van de Superieure Smaak Award (Superior Taste Award).

Ook dit jaar kreeg de jury Ename Abdijham® voorgeschoteld zonder dat naam of verpakking gekend waren. Elk lid van de jury beschreef zijn affectieve reactie op de heerlijk gepresenteerde ham. Ook de intensiteit van het genoegen dat hij gewaar werd bij het ruiken aan de verse sneden, het voelen van hun textuur en natuurlijk ook de sensatie van het proeven zelf werden nauwkeurig genoteerd.

De scores voor de verschillende facetten werden per computer gecompileerd tot een algemeen resultaat.

En dat resultaat mag er wezen !  Ename Abdijham ® opnieuw in de prijzen ! 

gedroogde Ename Abdijham Superior Taste Awards

 

» De grootste jury van Chefs en Sommeliers, opinieleiders van de smaak
» Beoordelingsproces van iTQi