Inspiratie


Lekker koken met Ename Abdijham!Je kan met Ename Abdijham ongelooflijk veel lekkere gerechten maken. Binnenkort kan je op onze receptenpagina streek-eigen creaties vinden om zelf thuis te bereiden, maar onze gedroogde ham past ook perfect in eender welk heerlijk gerecht waarvoor u prosciutto op de ingrediëntenlijst ziet staan! Daarom verzamelden we voor u enkele pareltjes die we op het internet zijn tegengekomen waarvan we erg onder de indruk waren!

» Naar de recepten! 
 
 
 

Van Hoe Products NV - Bedrijfshistoriek.Van Hoe Products nv heeft een zeer rijke geschiedenis die reeds vier generaties teruggaat. Daarop zijn we dan ook heel trots, want de traditionele vleesbewerkingsmethoden van toen bleven we al die tijd trouw.
Daarom blijft Ename Abdijham dan ook de enige échte abdijham met zijn specifieke zoete smaak en uniek aroma. We hebben uit de oude doos nog een paar leuke foto’s verzameld en die tonen we u graag, met een woordje uitleg erbij.

» Lees meer over de geschiedenis van Van Hoe Products nv 
 
 

Productieproces van de enige échte Ename Abdijham.We nemen u graag mee voor een blik achter de schermen om u te tonen hoe de Ename Abdijham aan zijn optimale en zo verfijnde smaak komt.
Zo komt u te weten hoe lang een ham moet rijpen,
hoe gecontroleerd wordt of de ham klaar is voor gebruik
en welke rijpingsprocessen de ham allemaal ondergaat.

» Ontdek het aroma van de enige échte abdijham